Juiste tekst

Schrijven blijkt tijdrovend werk. Binnen organisaties gaan stukken vaak van hand tot hand. Ieder vult iets aan, wijzigt iets of schrapt. Uiteindelijk wordt de tekst een lapjesdeken van input en stijlen en je mag je afvragen of de boodschap van de tekst nog helder overkomt. Toch?

Benadering

Inderdaad blijkt het lastig de juiste benadering te vinden. Met alle kennis die je in huis hebt, weet je niet waar te beginnen. Je vertelt al snel te veel of je verveelt de lezer met veel te veel vaktermen. Ook dubbele informatie, een overdosis aan voorbeelden of taalfouten zijn storend om te lezen. En als je de aandacht van de lezer hebt weten te vangen, is het eeuwig zonde als hij vroegtijdig afhaakt, weer verder klikt of bladert.

Doel, medium, doelgroep en creativiteit

Als schrijver kan ik voor je filteren en boetseren zodat je de lezer op een prettige manier aanspreekt, informeert én nieuwsgierig houdt. Dat kan ik juíst omdat ik niet dagelijks in de materie zit. Hoe de tekst er concreet uit gaat zien, kan ik je van tevoren niet vertellen, want daarvoor is geen standaard. Doel, medium, doelgroep en creativiteit bepalen samen het geheel.

Jouw verhaal

Laat mij je organisatie verder helpen door voor je te schrijven. Een lekker leesbare, logisch opgebouwde tekst in goed Nederlands en bovenal gericht tot de juiste doelgroep. Het gaat namelijk uiteindelijk niet om jouw verhaal, maar om wat dat verhaal met de beoogde lezer doet.
Terwijl jij doet waar jij goed in bent:
Pakt Schrijverij | tekst & inhoud

Uitgaande van het principe 'ieder z'n kwaliteiten', neemt Pakt het schrijven graag van je over. Lees eens verder op deze website, misschien kan ik (in de toekomst) iets voor jouw bedrijf betekenen?

lees meer..

Groet!

handtekening_miep.jpg