Portfolio

www.karmiggeltcoaching.nl
www.karmiggeltcoaching.nl
Webtekst voor een doelgroep, Karmiggelt Coaching
Jouw doelgroep vertellen wat je voor hen kan betekenen - en dat in een overzichtelijke tekst. Deze levenscoach vertelde mij bevlogen wat zij voor wie wil en kan betekenen. De vertaling in de vorm van webteksten is te lezen op deze website, die creatief is opgebouwd met als uitgangspunt de teksten en het fotomateriaal.
www.baksteenpul.nl
www.baksteenpul.nl
Informatie filteren tot content, Baksteen & Pul Financiële dienstverleners
Deze financiële dienstverleners wilden hun klanten – met wie zij enorm zijn begaan - zo veel mogelijk vertellen over hun diensten. Waar te beginnen? En waar vermoei je hen (nog) niet mee op je website? Als je vol bent van je vak, ben je geneigd te veel te vertellen. Uit al hun informatie, filterde ik deze content.
www.vantervewonen.nl
www.vantervewonen.nl
Dienstverlener met een eigen karakter, Van ’t Erve Wonen
Potentiële klanten kunnen op de website van deze makelaar en financieel adviseur lezen over de ‘eigen’ manier van werken die bij deze dienstverleners hoort. Zo kan de lezer voor zichzelf besluiten of het karakter van deze dienstverlener bij hem of haar past.
ergotherapie-apeldoorn.nl
ergotherapie-apeldoorn.nl
Zelfstandigheid binnen handbereik, Ergotherapie Apeldoorn
Je wilt je leven weer inrichten, ondanks je chronische klachten of je (hersen)letsel. Je wilt weer aan het werk, huishoudelijke taken op je nemen, je gezins- en je sociale leven oppakken en misschien ook wel weer sporten. Je wilt je leven weer inrichten, vooruit kijken! Maar de dagelijkse praktijk zet je (steeds weer) terug.
werkenbij.royalvaassen.com
werkenbij.royalvaassen.com
Elke dag weer, elke dag beter., Werken bij royal Vaassen
Royal Vaassen begon meer dan 150 jaar geleden als familiebedrijf, midden in het Veluwse dorp Vaassen. Het karakter van ‘we pakken het samen aan’ en ‘ons kent ons’ is altijd gebleven. Sinds 1867 groeide het oude familiebedrijf uit tot de toonaangevende producent die Royal Vaassen nu is.

Publicaties artikelenUitgaande van het principe 'ieder z'n kwaliteiten', neemt Pakt het schrijven graag van je over. Lees eens verder op deze website, misschien kan ik (in de toekomst) iets voor jouw bedrijf betekenen?

lees meer..

Groet!

handtekening_miep.jpg